zakelijkinterieuradvies

Werkwijze zakelijke markt en zorg

Voorafgaand aan elk ontwerp inventariseren we in een persoonlijk gesprek uw wensen, eisen en ideeën. We laten u zien uit welke aspecten een ontwerp van SENS kan bestaan en bespreken welke aanpak het beste past bij het doel dat u voor ogen hebt. Op basis hiervan brengen we offerte op maat uit.

Een zakelijk ontwerp bestaat meestal uit twee delen. Een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. In een voorlopig ontwerp geven we u aan de hand van een aantal impressies een beeld van de toekomstige sfeer. De wensen die uit de inventarisatie naar voren zijn gekomen, staan hierin centraal. In het voorlopig ontwerp zitten creatieve oplossingen, ideeën voor kleur en materiaal, verlichting, meubilair, dessins en kunst al dan niet passend bij de bestaande elementen.

In het definitieve ontwerp vertalen we de gekozen sfeer naar de afzonderlijke ruimtes. Dat doen we door middel van verschillende indelingsplannen en 3d doorkijkjes waarin we concreet aangeven welk meubilair waar staat en waarom. Ten slotte laten we u zien waar de ingetekende elementen verkrijgbaar zijn.

Met het ontwerp kan uw organisatie indien gewenst zelf de uitvoering voor haar rekening nemen. Hebt u bij de uitvoering behoefte aan begeleiding door SENS dan kan dat uiteraard ook. Tegen die tijd brengen wij graag een maatwerk offerte voor u uit. In ons zakelijk portfolio kunt u zien welke projecten wij zoal gedaan hebben.