Over SENS zakelijk

Onze bedrijfsnaam is afgeleid van het Engelse 'sense', wat staat voor betekenis, gevoel, waarnemen, aanvoelen en zintuig. Onze bedrijfsnaam komt op verschillende manieren tot uiting in onze werkwijze. Zo vinden wij het belangrijk om vooraf duidelijk uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen opdat we een ontwerp kunnen creëren wat feilloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een goed ontwerp begint met een goed gesprek.

Wij hebben veel uiteenlopende klanten en iedereen heeft een eigen vraagstuk. Of het nu gaat om een restaurant, hotel, kinderdagverblijf, verzorgingshuis, beursstand, kantoor of toonzaal, wij kijken integraal naar het bedrijf. We kijken naar de missie, de visie, huisstijl (logo), de doelgroep, de wensen van de directie en de werknemers. We zorgen ervoor dat de gevoelswaarde van de ruimte de identiteit van de organisatie weerspiegelt.

Bij verzorgingshuizen gaan we nog een stap verder. Verschillende onderzoeken tonen aan dat er een significant verband is tussen interieurstyling en een gevoel van welbehagen bij bewoners van zorginstellingen. Een gedegen interieuradvies is in zorginstellingen meer noodzaak dan luxe en dat onderschrijft de wetenschap nu gelukkig ook. Meer informatie over een interieuradvies in de zorg vindt u hier.

SENS verschijnt regelmatig in de media. Bekijk een aantal artikelen hier online!