interieuradvies

Zakelijk interieuradvies

SENS vertaalt de wensen van uw organisatie naar een passend interieuradvies voor uw kantoor, verzorgingshuis, hotel, restaurant, kinderdagverblijf, toonzaal of beursstand. Wij denken met u mee in creatieve oplossingen en zorgen ervoor dat het interieur de identiteit van uw organisatie weerspiegelt.

We kijken integraal naar uw organisatie en inventariseren in een oriënterend gesprek allereerst uw wensen en eisen. We maken kennis met uw organisatie en laten u zien hoe een ontwerp van SENS eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. In samenspraak bekijken we welke aanpak het beste aansluit bij het doel dat u voor ogen hebt. Op basis hiervan brengen wij een offerte op maat uit.

Vervolgens starten wij met ontwerp. Uw wensen en ideeën die uit het oriënterende gesprek naar voren zijn gekomen, vormen de basis van het ontwerp. Het ontwerp komen we bij u op locatie presenteren.

Lees meer over onze werkwijze of vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk terugbellen om uw situatie te bespreken.