Verkoopstyling

Verkoopstyling

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Of heeft u uw huis al te koop staan? Dan is verkoopstyling mogelijk iets voor u.

Hoe snel uw huis wordt verkocht hangt voor een groot deel af van onveranderlijke elementen. De ligging van uw huis, vraag en aanbod op de woningmarkt, de economische omstandigheden, de hoogte van de hypotheekrente etc. Allemaal factoren waar u niets aan kunt veranderen.

Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van uw huis, is een manier waarmee u het verkoopproces van uw huis positief kunt be´nvloeden.

Een verkoopstylingadvies helpt u uw woning zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren. Tijdens een verkoopstyling kijkt een ervaren vastgoedstylist met u naar de indeling, functionaliteit en inrichting van uw woning. We zorgen ervoor dat uw woning voor een breder publiek aantrekkelijker wordt gemaakt.

Een leegstaande woning in de verkoop? Voor het inrichten van leegstaande woningen en het stofferen van nieuwbouwwoningen werken wij samen met een gespecialiseerd bureau. Wilt u meer weten? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in, wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.