Werkwijze particulieren

Bij elk interieuradvies inventariseren we op voorhand al uw wensen en ideeën. In de meeste gevallen vragen wij u op voorhand beeldmateriaal te verzamelen zodat we effectief en efficiënt te werk kunnen gaan.

In een persoonlijk gesprek bekijken we vervolgens welke werkwijze het best aansluit bij het doel dat u voor ogen hebt. Op basis hiervan brengen we een offerte op maat uit.

Een ontwerp bestaat meestal uit een boekwerk met daarin een of meerdere sfeerimpressies, ideeën voor kleur en materiaal, dessins, verlichting, meubilair, accessoires en creatieve oplossingen.

In een aantal indelingsschetsen geven wij u een beeld van de indeling van de ruimte. Elke indelingsschets is voorzien van ideeën voor verlichting, een kleuradvies, creatieve oplossingen en een toelichting.

Ten slotte laten wij zien waar het ingetekende meubilair te koop is. Het ontwerp komen we bij u thuis presenteren. Met dit interieuradvies kunt u zelf vervolg geven aan de styling.

In ons portfolio kunt u zien welke projecten wij zoal gedaan hebben. Wij hebben een nog altijd groeiend netwerk van samenwerkingsverbanden waardoor u de realisatie van het ontwerp helemaal (of deels)uit handen kunt geven. Wij dragen zorg voor de planning, budget en uitvoering.

Wilt u weten wat een interieuradvies voor u kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om de opties voor u thuis te bespreken.