Over SENS particulier

Onze naam is geïnspireerd op het Engelse woord 'sense', wat staat voor aanvoelen, waarnemen, gevoel, betekenis en zintuig. Onze bedrijfsnaam komt op verschillende manieren tot uiting in onze werkwijze. Zo vinden wij het belangrijk om vooraf uw wensen en verwachtingen te achterhalen zodat we een ontwerp maken wat feilloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een goed ontwerp begint met een goed gesprek.

Wij hebben allerlei soorten klanten en iedereen heeft een eigen vraagstuk en een eigen smaak en stijl. De ontwerpvragen bij particulieren lopen uiteen van het sfeervoller maken van bijvoorbeeld de woonkamer tot meedenken bij de indeling voor een verbouwing. Ook kleuradvies of creatieve ruimtelijke oplossingen (lees indelingen) zijn vragen die we veel tegenkomen net als het maken van een uitgebreid interieurontwerp voor een nieuwbouwhuis of bestaande woning.

Elk ontwerp is een afspiegeling van de wensen van onze klant. Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek kunt u het contactformulier invullen.

SENS verschijnt regelmatig in de media. Bekijk een aantal artikelen hier online!