vanzoldertotloft

Interieuradvies bij 'Van Zolder tot Loft' op de woonbeurs in RAI Amsterdam

Vorige week was het weer zover; het jaarlijks terugkerende woonevenement in RAI Amsterdam opende haar deuren van 26 september tot en met 4 oktober. Wij gaven dit jaar interieuradvies bij van Zolder tot Loft. Op de stand waren twee zolders nagebouwd. De ene zolder was ingericht als traditionele rommelzolder en de andere zolder (exacte dezelfde oppervlakte) toonde hoe de rommelzolder zou worden na een grondige opruimbeurt, Velux dakramen of dakkapellen en een likje verf. Het resultaat verblufte menig bezoeker.

Op de stand van 'Van Zolder Tot Loft' konden mensen die een zolder hadden zich inschrijven voor gratis interieuradvies. Lot Monhemius van SENS haalde in een half uur alle wensen boven tafel en gaf met behulp van een plattegrond verschillende ideeën voor de indeling van de zolder, creatieve oplossingen, kastruimte, functies, kleuradvies en verlichtingsadvies. Daarnaast waren er op de stand twee dakraamspecialisten aanwezig van Velux die bezoekers adviseerde op het gebied van dakramen en dakkapellen.

Een woordvoerder van Sanoma, organisator van de beurs en bedenker van dit concept, legde uit dat 'Van Zolder Tot Loft' een initiatief is om mensen met een zolder te inspireren. Mensen die op internet al zoeken naar dakramen of een dakkapel, zitten al in de fase dat ze iets anders willen. Dit concept richt zich op de doelgroep die interesse nog niet heeft en laat ze met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over dakramen en dakkapellen verwijzen wij u graag naar Velux.