Kleuradvies op de woonbeurs

Dinsdag 30 september tot en met zondag 5 oktober vond de alweer zestiende editie van de woonbeurs plaats in Amsterdam RAI. De woonbeurs is hťt toonaangevende woonevenement van het jaar en wordt georganiseerd door de grote woonbladen: VT Wonen, 101 WoonideeŽn, Eigen Huis&Interieur, More than Classic, Ariadne at Home, Home and Garden, Seasons en Tuin&Co.

De beurs toonde zoals altijd aan de hand van verschillende sferen en stijlen de nieuwe trends voor de woninginrichting. Het publiek kon zich laten inspireren, nieuwe ideeŽn opdoen en deelnemen aan tal van activiteiten, want de Woonbeurs bruiste van de activiteiten.

SENS stond dit jaar op de stand van VT Wonen om kleuradvies te geven aan geÔnteresseerden. Iedereen kon zich inschrijven voor een kwartier gratis advies. Door de grote belangstelling kon de wachttijd oplopen tot 3 uur. Veel mensen zijn met kleurinspiratie huiswaarts gekeerd.

Voor meer informatie omtrent een interieuradvies of een kleuradvies kunt u het contactformulier op onze website invullen.