De leukste woonwinkels


Pol's Potten is onderscheidend en vernieuwend. De collectie is grotendeels onder eigen merk ontworpen en is subtiel en innovatief. Pol's Potten is al meer dan 25 jaar actief. Wij maken bij de styling voor het programma TV makelaar regelmatig gebruik van deze geweldige woonwinkel. In ons portfolio kunt u zien hoe wij met deze geweldige accessoires de verkoopstyling bij TV Makelaar hebben vormgegeven.

KNSM-laan 39
1019 LA Amsterdam
020 4193541


Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel is specialist op het gebied van design meubilair. Met een showroom van 15000 m² is Pot Interieur een begrip onder liefhebbers van designmeubilair. Wanneer u hulp nodig hebt bij het doen van aankopen kunt u ons benaderen om u te begeleiden.

Nieuwendijk 89
4571 LH Axel
0115-562010


Nijhof in Baarn is een winkel met een ruim assortiment aan de leukste dingen. In dit woon- en doe-het-zelf eldorado is werkelijk alles op het gebied van woninginrichting te krijgen. Wat ons betreft een aanrader voor het hele gezin. Neem voor leuke aanbiedingen ook even een kijkje in de naastgelegen restwinkel! Nijhof heeft ons geholpen bij het leveren van accessoires voor het SBS6 programma 'Huis te Koop' en het RTL4 programma TV makelaar. Wilt u advies bij het doen van aankopen voor uw huis? Lees meer over een interieuradvies op maat.

Nijhof Baarn
Minervaweg 3
3741 CR Baarn
www.nijhofbaarn.nl


Ervaar het luxe buitenleven bij Dacks! Met veel bekende merken, is Dacks een grote speler op het gebied van exclusief buitenmeubilair. Mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders kunnen hun hart ophalen in de showroom waar Dacks de meeste producten op voorraad heeft staan! Wij vinden het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Bedrijven al dan niet met een tuin of patio kunnen meer lezen over zakelijk interieuradvies. Kijk voor de openingstijden van Dacks en speciale aanbiedingen op hun website. Let op Dacks is verhuisd!

Dacks showroom
Pedro de Medinalaan 89-91
1086XP Amsterdam
Tel: +31 20 6975287


Loods5 is een formule waarin 250 units van verschillende deelnemende leveranciers onder één dak gevestigd zijn. De collectie wisselt er dagelijks. Alleen al om die reden is het leuk is om er regelmatig een kijkje te nemen. Er is voor ieder wat wils. Zoals ze zelf zeggen; van Bohemien tot stylish fris, van atelier chique tot puur design en wij kunnen dat bevestigen. Bij een aantal van onze klanten die een interieuradvies hebben ontvangen, hebben wij gebruik gemaakt van deze veelzijdige woonwinkel.

Loods5 Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14B
1506 PV Zaandam

Loods 5 Sliedrecht
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht

Droog Design is een Nederlands Ontwerpbureau dat in 1993 is opgericht. Inmiddels is Droog Design uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau en een van de bekendste exponenten van Dutch Design. De winkel op de Staalstraat is klein en inspirerend. Deze winkel moet u gezien hebben! Met een paar mooie accessoires van Droog is de restyling van uw huis altijd een succes!

Staalstraat 7a/b
1011 JJ Amsterdam


Baden Baden is dealer van een verschillende toonaangevende merken op het gebied van badkamers, meubels accessoires en verlichting. Daarnaast vindt u hier de collectie van het meubelmerk Piet Boon Zone. Een absolute topper! Voor interieuradvies en kleuradvies kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Valkenburgerstraat 201a
1011 MJ Amsterdam


Met 80 verschillende exposanten op bijna 8000 m2 vloeroppervlak is De Woonfabriek een veelzijdig woonwarenhuis. Voor ieder wat wils! Deze winkel is wat ons betreft een mooie aanvulling op deze lijst met leukste woonwinkels. Een interieuradvies direct in de woonwinkel. Dit geldt uiteraard ook voor zakelijk interieuradvies voor onze zakelijke klanten.

Arena Boulevard 166-194
1101 DJ Amsterdam

Utrechtsestraat 62 - 64
1017 VR AmsterdamPrinsengracht 202-210
1016 HV AmsterdamRozengracht 196
1016 NK Amsterdamoudegracht 114
3511 AW Utrecht